&Tradition Drawn HM4 stoel met armleuningen geolied eiken

€ 450,00*

% Van € 960,00* (53.13% bespaard) voorheen € 960,00*

Beschikbaar in 30 dagen, levertijd 1-3 dagen

Designer
Kleur
Materiaal
Merk
Productnummer: 14040088.1
Productinformatie "&Tradition Drawn HM4 stoel met armleuningen geolied eiken"
De Drawn chair is door het design duo Hvidt and Molgaard ontworpen in 1956 en is sindsdien een icoon van Deens design. De stoel wordt gekenmerkt door het vakmanschap waarmee die is gemaakt en de organische materialen die zijn gebruikt. Met deze stoelen geef je elke ruimte een stukje eerlijk design mee. De stoel is verkrijgbaar in geolied eiken, geolied walnoot, gezeept eiken en nu ook in zwart gelakt eiken. Deze stoel is de versie met geolied eiken.

Dit model is wat breder en heeft armleuningen, maar er is ook een wat smaller model zonder armleuningen. De zitting van de stoel is gemaakt van meer dan 100 meter natuurlijk gevlochten papierkoord. Als je nog zachter wil zitten is er een bijbehorend zitkussen verkrijgbaar in Prescott zwart of cognac leer.   

We hebben drie showroommodellen van de stoel die nu voor de helft van de prijs zijn. 
Designer: Hvidt & Molgaard
Kleur: Bruin
Materiaal: Hout
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 500 en 1000 euro

Drop leaf

%
&Tradition Drop Leaf HM6 oak
Deze tafel past naadloos in elke omgeving. Als in 1956 werd de Drop Leaf ontworpen door het design duo duo Hvidt and Molgaard. Zoals je al kunt zien aan de naam, is de tafel opgebouwd uit twee delen die naar de zijkant wegklappen vanuit het midden. De tafel is gemaakt van massief hout en heeft subtiele messing details. De tafel is er in geolied en gezeept eiken en walnoot.Het showroommodel van de tafel is nu in de Sale, net als de bijpassende Drawn stoelen (drie met en drie zonder armleuning). 

€ 2.900,00* Van € 4.808,00*
voorheen € 4.808,00*
&Tradition Boomerang Cushion Set HM1 HM2 loop cream
De AndTradition Boomerang Cushion Set is een ontwerp van Hvidt and Molgaard. Deze stoffen kussens horen bij de moderne, strakke Boomerang Base loungestoel van het Deense ontwerpersduo. 

€ 411,00*
%
&Tradition Drawn HM3 stoel zonder armleuningen geolied eiken
Designer: Hvidt & Molgaard | Kleur: Bruin | Materiaal: Hout | Merk: &Tradition
De Drawn chair is door het design duo Hvidt and Molgaard ontworpen in 1956 en is sindsdien een icoon van Deens design. De stoel wordt gekenmerkt door het vakmanschap waarmee die is gemaakt en de organische materialen die zijn gebruikt. Met deze stoelen geef je elke ruimte een stukje eerlijk design mee. De stoel is verkrijgbaar in geolied eiken, geolied walnoot, gezeept eiken en nu ook in zwart gelakt eiken. Dit model heeft geen armleuningen, maar er is ook een wat breder model met armleuningen. De zitting van de stoel is gemaakt van meer dan 100 meter natuurlijk gevlochten papierkoord. Als je nog zachter wil zitten is er een bijbehorend zitkussen verkrijgbaar in Prescott zwart of cognac leer. Deze stoel is de versie in geolied eiken.  We hebben drie showroommodellen van de stoel die nu voor de helft van de prijs zijn.

€ 340,00* Van € 686,00*
voorheen € 686,00*
%
&Tradition Drawn HM4 stoel met armleuningen geolied eiken
Designer: Hvidt & Molgaard | Kleur: Bruin | Materiaal: Hout | Merk: &Tradition
De Drawn chair is door het design duo Hvidt and Molgaard ontworpen in 1956 en is sindsdien een icoon van Deens design. De stoel wordt gekenmerkt door het vakmanschap waarmee die is gemaakt en de organische materialen die zijn gebruikt. Met deze stoelen geef je elke ruimte een stukje eerlijk design mee. De stoel is verkrijgbaar in geolied eiken, geolied walnoot, gezeept eiken en nu ook in zwart gelakt eiken. Deze stoel is de versie met geolied eiken.Dit model is wat breder en heeft armleuningen, maar er is ook een wat smaller model zonder armleuningen. De zitting van de stoel is gemaakt van meer dan 100 meter natuurlijk gevlochten papierkoord. Als je nog zachter wil zitten is er een bijbehorend zitkussen verkrijgbaar in Prescott zwart of cognac leer.   We hebben drie showroommodellen van de stoel die nu voor de helft van de prijs zijn. 

€ 450,00* Van € 960,00*
voorheen € 960,00*