Klachtenafhandeling


Ik heb een verkeerd product ontvangen, wat moet ik doen?

Allereerst willen we ons verontschuldigen voor het ongemak. Neem contact op met onze klantenservice die jou snel verder zullen helpen. Graag ontvangen we een e-mail van je met een paar foto's van het label dat je op de verpakking vindt en een foto(s) van het product(en) dat je hebt ontvangen.

Wat als mijn bestelling niet volledig is?

Geen zorgen, veel van onze artikelen worden in verschillende pakketten verzonden en kunnen tijdens het transport gescheiden raken. In dat geval zal jouw ontbrekende pakket gauw aankomen.

Mijn product vertoont gebreken, wat moet ik doen?

Alle producten van Fridaynext.nl worden onderworpen aan kwaliteitscontroles gedurende elke fase van het bestelproces. Als je product met gebreken wordt geleverd, verontschuldigen wij ons voor dit ongemak. Neem contact op met onze klantenservice en geef een korte omschrijving van het probleem. Voeg een paar foto’s toe van het artikel + het ordernummer en we zullen de mogelijkheden zo snel mogelijk met je bespreken.

België

Particulier

Ben je wonend in België en wil je als particulier online shoppen bij Friday next? Geen probleem! Wij leveren onze gehele collectie meubels, accessoires, kunst en verlichting bij jou thuis.

Zakelijke klant

Ben je een zakelijke klant uit België? Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder