Showroom afspraak


Interieuradvies particulier

Onze showroom is op afspraak de hele dag geopend. Als je graag komt kijken naar onze meubels of accessoires kun je natuurlijk altijd een afspraak inplannen. Zo hebben we alle tijd om jou te adviseren over meubels en/of stoffen. Ook helpen we je graag om je interieur een boost te geven met een passend interieuradvies. Neem daarvoor contact met ons per mail of telefoon voor de mogelijkheden en tarieven. Vaak is het handig als we bij jou langskomen voor een vrijblijvende intake.  

Interieuradvies zakelijk

Friday next heeft veel ervaring met zakelijke interieuradviezen. Van een mooie ontvangstruimte tot een vernieuwend kantoor; bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bedenken het concept, inclusief kleuren, stoffering, verlichting en meubels, maar zorgen ook voor de hele afhandeling, inclusief het uitvoeren van de plannen en het leveren van de meubels. We kunnen vrijwel elk merk leveren en zorgen ervoor dat je van tevoren een realistisch budget krijgt, waar we ons aan houden. Wil je een prettige werkomgeving creëren voor je werknemers en klanten, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven.   

Afspraak maken

Boek een (gratis) afspraak bij onze vestiging in Amsterdam. Eén van onze adviseurs zal in de winkel klaarstaan om het beste advies te geven, zodat jij met een goed gevoel de juiste keuze kan maken.

Wat bieden wij?

Als je een afspraak bij ons maakt, krijg je hulp bij:

Meubeladvies
; o.a. hulp bij het kiezen van de juiste stof of het uitzoeken van een nieuwe bank, tafel of eettafelstoelen.
Lichtadvies; advies over de soorten verlichting die wij in de collecties hebben.
Interieuradvies; hulp bij de inrichting van jouw huis of appartement, waaronder advies over meubels, kleur, verlichting en kunst. Neem contact met ons op voor de tarieven en mogelijkheden.

Je kunt ons vinden op:

Pilotenstraat 18C
1059 CJ Amsterdam
020-6123292
info@fridaynext.com

Neem voor een afspraak vooraf per mail contact met ons op, dan kunnen we je zo goed mogelijk helpen.