&Tradition Boomerang Cushion Set HM1 HM2 loop cream

€ 411,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 14012205-2
Productinformatie "&Tradition Boomerang Cushion Set HM1 HM2 loop cream"
De AndTradition Boomerang Cushion Set is een ontwerp van Hvidt and Molgaard. Deze stoffen kussens horen bij de moderne, strakke Boomerang Base loungestoel van het Deense ontwerpersduo. 
Designer: Hvidt & Molgaard
Kleur: Beige
Maat: M
Materiaal: Stof
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 250 en 500 euro

Misschien ook wat voor jou

&Tradition Boomerang Base HM2 oiled oak
De AndTradition Boomerang HM2 eiken houten fauteuil met arm is een loungestoel van het duo Hvidt and Molgaard en heeft een strakke, gestroomlijnde vorm. De fauteuil heeft poten van messing en een basis van gefreesd massief hout. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van polyesterwatten en HR-schuim en zijn bekleed met stof. Dankzij de met de hand gepolijste houten frame, de slanke koperen poten is de Boomerang Base een prachtig Deens design. 

€ 2.336,00*
%
&Tradition Drop Leaf HM6 oak
Deze tafel past naadloos in elke omgeving. Als in 1956 werd de Drop Leaf ontworpen door het design duo duo Hvidt and Molgaard. Zoals je al kunt zien aan de naam, is de tafel opgebouwd uit twee delen die naar de zijkant wegklappen vanuit het midden. De tafel is gemaakt van massief hout en heeft subtiele messing details. De tafel is er in geolied en gezeept eiken en walnoot.Het showroommodel van de tafel is nu in de Sale, net als de bijpassende Drawn stoelen (drie met en drie zonder armleuning). 

€ 2.900,00* Van € 4.808,00*
voorheen € 4.808,00*
&Tradition Lato Table LN8 LN9 Oval Ivory White
De Lato LN9 bijzettafel lijkt haast een sculptuur, maar is echt een tafel van AndTradition. De tafel is ontworpen door Luca Nichetto, met als inspiratiebron een gekeerde lolly. Deze tijdloze bijzettafel met marmeren poot kan door zijn compacte omvang in elke gewenste ruimte geplaatst worden. Het ovale blad heeft een semi-matte afwerking. De afmeting van het blad is 40 bij 50 centimeter. De tafel is 45 centimeter hoog. 

€ 493,00*
%
&Tradition Drawn HM3 stoel zonder armleuningen geolied eiken
Designer: Hvidt & Molgaard | Kleur: Bruin | Materiaal: Hout | Merk: &Tradition
De Drawn chair is door het design duo Hvidt and Molgaard ontworpen in 1956 en is sindsdien een icoon van Deens design. De stoel wordt gekenmerkt door het vakmanschap waarmee die is gemaakt en de organische materialen die zijn gebruikt. Met deze stoelen geef je elke ruimte een stukje eerlijk design mee. De stoel is verkrijgbaar in geolied eiken, geolied walnoot, gezeept eiken en nu ook in zwart gelakt eiken. Dit model heeft geen armleuningen, maar er is ook een wat breder model met armleuningen. De zitting van de stoel is gemaakt van meer dan 100 meter natuurlijk gevlochten papierkoord. Als je nog zachter wil zitten is er een bijbehorend zitkussen verkrijgbaar in Prescott zwart of cognac leer. Deze stoel is de versie in geolied eiken.  We hebben drie showroommodellen van de stoel die nu voor de helft van de prijs zijn.

€ 340,00* Van € 686,00*
voorheen € 686,00*