&Tradition Drop Leaf HM6 oak

€ 2.900,00*

% Van € 4.808,00* (39.68% bespaard) voorheen € 4.808,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 14060092
Productinformatie "&Tradition Drop Leaf HM6 oak "
Deze tafel past naadloos in elke omgeving. Als in 1956 werd de Drop Leaf ontworpen door het design duo duo Hvidt and Molgaard. Zoals je al kunt zien aan de naam, is de tafel opgebouwd uit twee delen die naar de zijkant wegklappen vanuit het midden. De tafel is gemaakt van massief hout en heeft subtiele messing details. De tafel is er in geolied en gezeept eiken en walnoot.

Het showroommodel van de tafel is nu in de Sale, net als de bijpassende Drawn stoelen (drie met en drie zonder armleuning).
 
Designer: Hvidt & Molgaard
Kleur: Bruin
Materiaal: Hout
Merk: &Tradition
Prijs: meer dan 2000 euro

Misschien ook wat voor jou

%
&Tradition Drawn HM4 stoel met armleuningen geolied eiken
Designer: Hvidt & Molgaard | Kleur: Bruin | Materiaal: Hout | Merk: &Tradition
De Drawn chair is door het design duo Hvidt and Molgaard ontworpen in 1956 en is sindsdien een icoon van Deens design. De stoel wordt gekenmerkt door het vakmanschap waarmee die is gemaakt en de organische materialen die zijn gebruikt. Met deze stoelen geef je elke ruimte een stukje eerlijk design mee. De stoel is verkrijgbaar in geolied eiken, geolied walnoot, gezeept eiken en nu ook in zwart gelakt eiken. Deze stoel is de versie met geolied eiken.Dit model is wat breder en heeft armleuningen, maar er is ook een wat smaller model zonder armleuningen. De zitting van de stoel is gemaakt van meer dan 100 meter natuurlijk gevlochten papierkoord. Als je nog zachter wil zitten is er een bijbehorend zitkussen verkrijgbaar in Prescott zwart of cognac leer.   We hebben drie showroommodellen van de stoel die nu voor de helft van de prijs zijn. 

€ 450,00* Van € 960,00*
voorheen € 960,00*
&Tradition Pinwheel HM7 Oiled Oak
De mooi gevormde Pinwheel-tafel van Hvidt and Molgaard uit 1953 is een multifunctioneel stuk. De tafel is zo ontworpen dat je heel makkelijk verschillende tafels in elkaar kunt schuiven. Creëer zelf een ​​elegante en unieke (bijzet)tafel. Ook los van elkaar zijn het prachtige tafeltjes. De tafel is verkrijgbaar in eiken of walnoot, de messing poten zijn afgewerkt met een satijnglans.

€ 411,00*
&Tradition Lato Table LN8 LN9 Oval Ivory White
De Lato LN9 bijzettafel lijkt haast een sculptuur, maar is echt een tafel van AndTradition. De tafel is ontworpen door Luca Nichetto, met als inspiratiebron een gekeerde lolly. Deze tijdloze bijzettafel met marmeren poot kan door zijn compacte omvang in elke gewenste ruimte geplaatst worden. Het ovale blad heeft een semi-matte afwerking. De afmeting van het blad is 40 bij 50 centimeter. De tafel is 45 centimeter hoog. 

€ 493,00*