&Tradition Fly table SC4 SC9 eiken en wit marmer

€ 1.373,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 65151000 -1/2
Productinformatie "&Tradition Fly table SC4 SC9 eiken en wit marmer "
Elegante lounge tafel ontworpen door Space Copenhagen met een onderstel van massief eiken en eiken fineer, afgewerkt met een olie met witte pigmenten.  De top sluit naadloos aan bij het onderstel en is gemaakt van massief wit gezoet Carrara marmer. 

Designer: Space Copenhagen
Materiaal: Hout, Marmer
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 1000 en 2000 euro

Misschien ook interessant voor jou?

&Tradition Lucca SC51 Outdoor Portable Lamp Black
Designer: Space Copenhagen
De Lucca Outdoor Portable Opal Glass / Black is een moderne en geweldige toevoeging aan de tuin, veranda of woonkamer. De zwarte lamp is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. De Lucca heeft een eenvoudige uitstraling met een uniek tintje, dankzij de elegante ringen bovenop. De lamp is dimbaar en de verlichting kan automatisch in- en uitgeschakeld worden, wat bijvoorbeeld handig als er tijdens uw vakantie niemand thuis is.De oplaadbare en draagbare lamp is zowel binnen als buiten overal te gebruiken. Met 1 batterij gaat de tafellamp wel tot 12 uur mee. Hij is eenvoudig op te laden met een USB-kabel. 

€ 136,00*
&Tradition Boomerang Cushion Set HM1 HM2 loop cream
De AndTradition Boomerang Cushion Set is een ontwerp van Hvidt and Molgaard. Deze stoffen kussens horen bij de moderne, strakke Boomerang Base loungestoel van het Deense ontwerpersduo. 

€ 411,00*