&Tradition Lucca SC51 Outdoor Portable Lamp Black

€ 136,00*

Beschikbaar in 14 dagen, levertijd 1-3 dagen

Designer
Productnummer: 83482000.1
Productinformatie "&Tradition Lucca SC51 Outdoor Portable Lamp Black"
De Lucca Outdoor Portable Opal Glass / Black is een moderne en geweldige toevoeging aan de tuin, veranda of woonkamer. De zwarte lamp is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. De Lucca heeft een eenvoudige uitstraling met een uniek tintje, dankzij de elegante ringen bovenop. De lamp is dimbaar en de verlichting kan automatisch in- en uitgeschakeld worden, wat bijvoorbeeld handig als er tijdens uw vakantie niemand thuis is.
De oplaadbare en draagbare lamp is zowel binnen als buiten overal te gebruiken. Met 1 batterij gaat de tafellamp wel tot 12 uur mee. Hij is eenvoudig op te laden met een USB-kabel. 
Designer: Space Copenhagen
Kleur: Zwart
Maat: S
Materiaal: Glas, Messing, Metaal
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 100 en 250 euro

&Tradition Lucca serie

&Tradition Lucca SC51 Outdoor Portable Lamp Black
Designer: Space Copenhagen
De Lucca Outdoor Portable Opal Glass / Black is een moderne en geweldige toevoeging aan de tuin, veranda of woonkamer. De zwarte lamp is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. De Lucca heeft een eenvoudige uitstraling met een uniek tintje, dankzij de elegante ringen bovenop. De lamp is dimbaar en de verlichting kan automatisch in- en uitgeschakeld worden, wat bijvoorbeeld handig als er tijdens uw vakantie niemand thuis is.De oplaadbare en draagbare lamp is zowel binnen als buiten overal te gebruiken. Met 1 batterij gaat de tafellamp wel tot 12 uur mee. Hij is eenvoudig op te laden met een USB-kabel. 

€ 136,00*
&Tradition Lucca SC51 Outdoor Portable Lamp Moss
Designer: Space Copenhagen
De Lucca Outdoor Portable Opal Glass / Moss is een moderne en geweldige toevoeging aan de tuin, veranda of woonkamer. De moskleurige lamp is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. De Lucca heeft een eenvoudige uitstraling met een uniek tintje, dankzij de elegante ringen bovenop. De lamp is dimbaar en de verlichting kan automatisch in- en uitgeschakeld worden, wat bijvoorbeeld handig als er tijdens uw vakantie niemand thuis is.De oplaadbare en draagbare lamp is zowel binnen als buiten overal te gebruiken. Met 1 batterij gaat de tafellamp wel tot 12 uur mee. Hij is eenvoudig op te laden met een USB-kabel. 

€ 136,00*
&Tradition Lucca SC51 Outdoor Portable Lamp Maroon
Designer: Space Copenhagen
De Lucca Outdoor Portable Opal Glass / Maroon is een moderne en geweldige toevoeging aan de tuin, veranda of woonkamer. De kastanjebruine lamp is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. De Lucca heeft een eenvoudige uitstraling met een uniek tintje, dankzij de elegante ringen bovenop. De lamp is dimbaar en de verlichting kan automatisch in- en uitgeschakeld worden, wat bijvoorbeeld handig als er tijdens uw vakantie niemand thuis is.De oplaadbare en draagbare lamp is zowel binnen als buiten overal te gebruiken. Met 1 batterij gaat de tafellamp wel tot 12 uur mee. Hij is eenvoudig op te laden met een USB-kabel. 

€ 136,00*