&Tradition Bellevue Floor Lamp AJ7 Brass

€ 960,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 20811196
Productinformatie "&Tradition Bellevue Floor Lamp AJ7 Brass"
De Bellevue AJ7 Vloerlamp is door Arne Jacobsen ontworpen voor AndTradition. Bellevue is één van de eerste meesterwerken van de Deense designer Jacobsen. Het ontwerp komt al uit 1929 en is een prachtig voorbeeld van hoe tijdloos design kan zijn. Met Bellevue omarmt Jacobsen het minimalistische van het Modernisme en het functionele van Bauhaus. Een opvallend detail is dat de lampenkap een hoek van 45 graden heeft, waardoor deze direct licht werpt zonder te verblinden.

De iconische lamp komt in vier verschillende vormen: de vloer-, wand-, plug-in en tafellamp. 
Spanning
220-240V – 50HZ
Lichtbron & energie-efficiëntieklasse
E27 Max 25 Watt
De armatuur is compatibel met lampen van energieklasse: A++ – E
Afmetingen
Voet: Ø: 27,3 cm
Lamp: Ø: 19,7 cm, H: 130 cm
Designer: Arne Jacobsen
Kleur: Goud
Materiaal: Messing, Metaal
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 500 en 1000 euro

&Tradition Verlichting

&Tradition Utzon Pendant U1 Brass
Ontwerper Jorn Utzon heeft een levenslange fascinatie met schepen dankzij zijn vaders maritieme technische tekeningen. Die interesse zie je duidelijk terug in het ontwerp van deze Pritzker prijs winnaar de Utzon U1. De kenmerkende kraagachtige vormen en scherpe lijnen doen duidelijk denken aan het industriële ontwerp van een schip. De lamp werd voor het eerst geproduceerd in 1947, maar is nu verkrijgbaar in drie nieuwe versies: messing, wit en het originele gecombineerde model. De lamp is gemaakt van gelakt messing en staal. 

€ 370,00*
&Tradition Tripod Floor Lamp HM8 black
Deze klassieker werd al in 1953 ontworpen door Hvidt and Molgaard. Je ziet duidelijk de hand van deze minimalisten erin terug. De lamp is gemaakt van mat gelakt staal met messing details. Het is een simpel maar mooi samenspel van harde materialen en zachte lijnen. Alhoewel het design al heel lang bestond, is hij nu voor het eerst in productie. Hij is beschikbaar in drie kleuren: zwart, bruin en mosgroen. De kap van de lamp kan niet worden versteld.   

€ 713,00*
&Tradition Copenhagen Pendant SC8 Matt Stone Grey / Bronzed Brass
De mat grijze Copenhagen SC8 hanglamp is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. De hanglamp is zowel klassiek en modern als industrieel.De lamp is gemaakt van gesponnen metaal en is met een mat grijze poedercoat afgewerkt. De beugel is gemaakt van gefreesd en gebronsd messing en is afgewerkt met een speciaal platingsproces zodat deze aansluit op de lampenkap. De lamp heeft een stoffen snoer met kabel die 6 meter lang is. Lichtbron & energie-efficiëntieklasseE27 max 150 WattDe armatuur is compatibel met lampen van energieklasse: A++ – E

€ 686,00*