&Tradition Tripod Floor Lamp HM8 black

€ 713,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 14080094
Productinformatie "&Tradition Tripod Floor Lamp HM8 black"
Deze klassieker werd al in 1953 ontworpen door Hvidt and Molgaard. Je ziet duidelijk de hand van deze minimalisten erin terug. De lamp is gemaakt van mat gelakt staal met messing details. Het is een simpel maar mooi samenspel van harde materialen en zachte lijnen. Alhoewel het design al heel lang bestond, is hij nu voor het eerst in productie. Hij is beschikbaar in drie kleuren: zwart, bruin en mosgroen. De kap van de lamp kan niet worden versteld.   

Designer: Hvidt & Molgaard
Kleur: Zwart
Materiaal: Metaal
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 500 en 1000 euro

Misschien ook interessant voor jou?

&Tradition Boomerang Cushion Set HM1 HM2 loop cream
De AndTradition Boomerang Cushion Set is een ontwerp van Hvidt and Molgaard. Deze stoffen kussens horen bij de moderne, strakke Boomerang Base loungestoel van het Deense ontwerpersduo. 

€ 411,00*
&Tradition Lato Table LN8 LN9 Oval Ivory White
De Lato LN9 bijzettafel lijkt haast een sculptuur, maar is echt een tafel van AndTradition. De tafel is ontworpen door Luca Nichetto, met als inspiratiebron een gekeerde lolly. Deze tijdloze bijzettafel met marmeren poot kan door zijn compacte omvang in elke gewenste ruimte geplaatst worden. Het ovale blad heeft een semi-matte afwerking. De afmeting van het blad is 40 bij 50 centimeter. De tafel is 45 centimeter hoog. 

€ 493,00*