&Tradition Copenhagen Pendant SC8 Matt Stone Grey / Bronzed Brass

€ 686,00*

Productnummer: 20951301
Productinformatie "&Tradition Copenhagen Pendant SC8 Matt Stone Grey / Bronzed Brass"
De mat grijze Copenhagen SC8 hanglamp is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. De hanglamp is zowel klassiek en modern als industrieel.
De lamp is gemaakt van gesponnen metaal en is met een mat grijze poedercoat afgewerkt. De beugel is gemaakt van gefreesd en gebronsd messing en is afgewerkt met een speciaal platingsproces zodat deze aansluit op de lampenkap. De lamp heeft een stoffen snoer met kabel die 6 meter lang is. 
Lichtbron & energie-efficiëntieklasse
E27 max 150 Watt
De armatuur is compatibel met lampen van energieklasse: A++ – E

Designer: Space Copenhagen
Kleur: Grijs
Maat: L
Materiaal: Brons, Kunstof, Messing
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 500 en 1000 euro

Misschien is dit iets voor jou

&Tradition Utzon Pendant U1 Brass
Ontwerper Jorn Utzon heeft een levenslange fascinatie met schepen dankzij zijn vaders maritieme technische tekeningen. Die interesse zie je duidelijk terug in het ontwerp van deze Pritzker prijs winnaar de Utzon U1. De kenmerkende kraagachtige vormen en scherpe lijnen doen duidelijk denken aan het industriële ontwerp van een schip. De lamp werd voor het eerst geproduceerd in 1947, maar is nu verkrijgbaar in drie nieuwe versies: messing, wit en het originele gecombineerde model. De lamp is gemaakt van gelakt messing en staal. 

€ 370,00*
&Tradition Lucca SC51 Outdoor Portable Lamp Moss
Designer: Space Copenhagen
De Lucca Outdoor Portable Opal Glass / Moss is een moderne en geweldige toevoeging aan de tuin, veranda of woonkamer. De moskleurige lamp is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. De Lucca heeft een eenvoudige uitstraling met een uniek tintje, dankzij de elegante ringen bovenop. De lamp is dimbaar en de verlichting kan automatisch in- en uitgeschakeld worden, wat bijvoorbeeld handig als er tijdens uw vakantie niemand thuis is.De oplaadbare en draagbare lamp is zowel binnen als buiten overal te gebruiken. Met 1 batterij gaat de tafellamp wel tot 12 uur mee. Hij is eenvoudig op te laden met een USB-kabel. 

€ 136,00*
%
&Tradition Flowerpot Portable VP9 Matt Black
Kleur: Wit
De draagbare Flowerpot tafellamp van AndTradition is vernoemd naar de Flowerpower-beweging uit de jaren '60. Net als deze beweging heeft de lamp een open en moderne uitstraling en is hij compleet in evenwicht. De ontwerper van de lamp, Verner Panton, zat helemaal in de jaren '60 mindset toen hij de lamp ontwierp. Hij staat bekend als een van de meest vooruitstrevende ontwerpers van zijn tijd. De Flowerpot-serie bestaat uit verschillende modellen, waaronder drie hanglampen en twee tafellampen. De lampen zijn in veel verschillende coole, moderne kleuren te verkrijgen. 

€ 131,00* Van € 164,00*