&Tradition Palette Desk JH9 black

€ 2.060,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 83351194
Productinformatie "&Tradition Palette Desk JH9 black"
Voor dit bijzondere bureau werd ontwerper Jaime Hayon geinspireerd door de kinetische sculpturen van  Alexander Calder. Zijn prachtige mobielen waren voor Jaime Hayon de inspiratie voor dit bureau en de tafelserie die worden gestabiliseerd door een metalen buizenframe. De serie bestaat uit tafels met verschillende afmetingen, organische vormen en materialen. het Palette bureau is er in twee versies.     

Het onderstel van het bureau is gemaakt van gepoedercoat staal. Het bovenste kleine blad bestaat uit zwart marmer en het bureaublad uit zwart geverfd essen fineer.  



Designer: Jaime Hayon
Kleur: Zwart
Materiaal: Hout, Marmer
Merk: &Tradition
Prijs: meer dan 2000 euro

Misschien ook interessant voor jou?

&Tradition Manhattan SC52 Portable Lamp Canvas
De Manhattan SC52 tafellamp is een draagbare, oplaadbare tafellamp ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. Neem deze lamp overal mee naar toe voor wat extra sfeerverlichting. Met 1 batterij gaat de lamp wel 11 uur mee. Met een extra batterij zelfs tot 20 uur. Hij is eenvoudig op te laden met een magnetische USB-kabel of lader. Lichtbron & energie-efficiëntie1W LED-lampLichtopbrengst: 100 lumenCRI: >85Kleurtemperatuur (Kelvin): 2700KLevensduur led: 25.000 uurDe armatuur is compatibel met lampen van energieklasse A++ – A.

€ 164,00*
&Tradition Bellevue Floor Lamp AJ7 Brass
De Bellevue AJ7 Vloerlamp is door Arne Jacobsen ontworpen voor AndTradition. Bellevue is één van de eerste meesterwerken van de Deense designer Jacobsen. Het ontwerp komt al uit 1929 en is een prachtig voorbeeld van hoe tijdloos design kan zijn. Met Bellevue omarmt Jacobsen het minimalistische van het Modernisme en het functionele van Bauhaus. Een opvallend detail is dat de lampenkap een hoek van 45 graden heeft, waardoor deze direct licht werpt zonder te verblinden.De iconische lamp komt in vier verschillende vormen: de vloer-, wand-, plug-in en tafellamp. Spanning220-240V – 50HZLichtbron & energie-efficiëntieklasseE27 Max 25 WattDe armatuur is compatibel met lampen van energieklasse: A++ – EAfmetingenVoet: Ø: 27,3 cmLamp: Ø: 19,7 cm, H: 130 cm

€ 960,00*