&Tradition Pinwheel HM7 Oiled Oak

€ 411,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 14070092
Productinformatie "&Tradition Pinwheel HM7 Oiled Oak"
De mooi gevormde Pinwheel-tafel van Hvidt and Molgaard uit 1953 is een multifunctioneel stuk. De tafel is zo ontworpen dat je heel makkelijk verschillende tafels in elkaar kunt schuiven. Creëer zelf een ​​elegante en unieke (bijzet)tafel. Ook los van elkaar zijn het prachtige tafeltjes. De tafel is verkrijgbaar in eiken of walnoot, de messing poten zijn afgewerkt met een satijnglans.
Designer: Hvidt & Molgaard
Kleur: Beige
Maat: S
Materiaal: Hout, Messing
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 250 en 500 euro

Misschien ook interessant voor jou?

%
Tip!
&Tradition Moor Rug AP8 Red Heather
De Moor vloerkleden collectie focust op textuur, vormen en kleuren en niet zozeer op patronen. Deze kleden maken een eenheid van je woonkamer; ze zorgen voor geborgenheid en maken je woonkamer helemaal af, terwijl de kleuren tegelijkertijd makkelijk combineren met je meubels. De kleden zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Elke kleed is met de hand geweven, waardoor de kleden hun dichte, zachte en exclusieve uitstraling krijgen. De lichte glans over de kleden maakt ze extra mooi. Dit effect ontstaat doordat er een kleine hoeveelheid viscose door de kleden heen wordt gewoven.  85% pure New Zealand wool, 15% viscose

€ 1.500,00* Van € 2.747,00*
voorheen € 2.747,00*
&Tradition Manhattan SC52 Portable Lamp Canvas
De Manhattan SC52 tafellamp is een draagbare, oplaadbare tafellamp ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. Neem deze lamp overal mee naar toe voor wat extra sfeerverlichting. Met 1 batterij gaat de lamp wel 11 uur mee. Met een extra batterij zelfs tot 20 uur. Hij is eenvoudig op te laden met een magnetische USB-kabel of lader. Lichtbron & energie-efficiëntie1W LED-lampLichtopbrengst: 100 lumenCRI: >85Kleurtemperatuur (Kelvin): 2700KLevensduur led: 25.000 uurDe armatuur is compatibel met lampen van energieklasse A++ – A.

€ 164,00*
%
&Tradition Flowerpot Portable VP9 White
Kleur: Roze
De draagbare Flowerpot tafellamp van AndTradition is vernoemd naar de Flowerpower-beweging uit de jaren '60. Net als deze beweging heeft de lamp een open en moderne uitstraling en is hij compleet in evenwicht. De ontwerper van de lamp, Verner Panton, zat helemaal in de jaren '60 mindset toen hij de lamp ontwierp. Hij staat bekend als een van de meest vooruitstrevende ontwerpers van zijn tijd. De Flowerpot-serie bestaat uit verschillende modellen, waaronder drie hanglampen en twee tafellampen. De lampen zijn in veel verschillende coole, moderne kleuren te verkrijgen. 

€ 131,00* Van € 164,00*