&Tradition Collect Tray SC64 Walnut 28 cm

€ 135,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 25050046
Productinformatie "&Tradition Collect Tray SC64 Walnut 28 cm"
Dit licht gebogen dienblad is gemaakt van massief hout en heeft een vloeiende vorm en natuurlijke nerven die door het hout lopen. Het dienblad is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition en hoort bij de Collect-serie. Dit is een samengestelde lijn van prachtig vervaardigde stoffering en woonobjecten. 

Het dienblad is gefreesd uit massief hout, vervolgens met de hand gepolijst en tenslotte gelakt om het oppervlak te beschermen. De Collect Tray is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en maten. 
Designer: Space Copenhagen
Kleur: Bruin
Maat: M
Materiaal: Hout
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 100 en 250 euro

Misschien ook wat voor jou

&Tradition Collect Karaf SC63 1,2 liter
De Collect Karaf is een ontwerp van Space Copenhagen voor AndTradition. De karaf is onderdeel van de Collect serie, die bestaat uit een verzameling van prachtig vervaardigde woonobjecten. De karaf heeft een modern en uitgesproken uiterlijk. Het reliëf op het materiaal heeft een subtiel draaikolkmotief dat het wervelende karakter van water weerspiegelt. De lichte curve rust vergemakkelijkt het schenken. Alle karaffen en glazen zijn zorgvuldig met de hand en van mond-geblazen glas gemaakt.Er zijn twee verschillende afmetingen van de Collect Karaf:SC62 - Lagere karaf 0,8 literSC63 - Hogere karaf 1.2 liter

€ 54,00*