&Tradition Collect Karaf SC63 1,2 liter

€ 54,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 25050044
Productinformatie "&Tradition Collect Karaf SC63 1,2 liter"
De Collect Karaf is een ontwerp van Space Copenhagen voor AndTradition. De karaf is onderdeel van de Collect serie, die bestaat uit een verzameling van prachtig vervaardigde woonobjecten. De karaf heeft een modern en uitgesproken uiterlijk. Het reliëf op het materiaal heeft een subtiel draaikolkmotief dat het wervelende karakter van water weerspiegelt. De lichte curve rust vergemakkelijkt het schenken. Alle karaffen en glazen zijn zorgvuldig met de hand en van mond-geblazen glas gemaakt.
Er zijn twee verschillende afmetingen van de Collect Karaf:
SC62 - Lagere karaf 0,8 liter
SC63 - Hogere karaf 1.2 liter

Misschien ook wat voor jou

&Tradition Collect Tray SC64 Walnut 28 cm
Dit licht gebogen dienblad is gemaakt van massief hout en heeft een vloeiende vorm en natuurlijke nerven die door het hout lopen. Het dienblad is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition en hoort bij de Collect-serie. Dit is een samengestelde lijn van prachtig vervaardigde stoffering en woonobjecten. Het dienblad is gefreesd uit massief hout, vervolgens met de hand gepolijst en tenslotte gelakt om het oppervlak te beschermen. De Collect Tray is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en maten. 

€ 135,00*
Up To Do Good Karaf
Met deze Up To Do Good karaf heeft een inhoud van 500 ML, en doneer je 500 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden! Dit staat ook geprint op het karaf. Miljoenen mensen hebben geen toegang tot schoon drinkwater, een daarom is de missie van MADEBLUE is om zoveel mogelijk mensen in ontwikkelingslanden van schoon drinkwater te voorzien. Met deze mooie karaf help jij mee. Op de karaf vind je ook het Up To Do Good Logo en onze slogan: BE GOOD, DO GOOD, FEEL GOOD.

€ 24,95*