&Tradition Collect Kapstokhaak SC46 Bronzed Brass

€ 54,45*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 25050032
Productinformatie "&Tradition Collect Kapstokhaak SC46 Bronzed Brass"
Deze met de hand gepolijste kapstokhaak is een klassieke haak voor in je interieur. De kapstok is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition en maakt deel uit van de Collect-serie. Dit is een samengestelde lijn van prachtig vervaardigde stoffering en woonobjecten. De kapstok komt als een enkele kapstok of in een rij van vijf. De haak is verkrijgbaar in drie kleuren: tarnished silver, gebronsd messing en verouderd messing.
Designer: Space Copenhagen
Kleur: Brass, Brons
Maat: S
Materiaal: Staal
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 50 en 100 euro

Misschien ook wat voor jou

&Tradition Collect Kapstok SC47 Bronzed Brass
Deze met de hand gepolijste hanger is een klassieke kapstok voor in je interieur. De kapstok is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition en maakt deel uit van de Collect-serie. Dit is een samengestelde lijn van prachtig vervaardigde stoffering en woonobjecten. De kapstok komt als een enkele kapstok of in een rij van vijf. De hanger is verkrijgbaar in drie kleuren: tarnished silver, gebronsd messing en verouderd messing.

€ 205,00*
&Tradition Amore Mirror SC50 Bronzed Brass Frame
De Amore Mirror SC50 is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. De spiegel is 190 centimeter hoog, 60 centimeter breed en 3 centimeter diep. De basis is MDF met daar bovenop een zilverkleurige spiegel van Italiaanse kwaliteit. De spiegel is omlijst met 3 millimeter dik gelast en gepolijst messing. De achterkant van de spiegel is bedekt met zacht textiel, zodat er tijdens het ophangen van de spiegel geen krassen op de muur ontstaan.

€ 1.648,00*
&Tradition Collect Tray SC64 Natural Oak 28 cm
Dit licht gebogen dienblad is gemaakt van massief hout en heeft een vloeiende vorm en natuurlijke nerven die door het hout lopen. Het dienblad is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition en hoort bij de Collect-serie. Dit is een samengestelde lijn van prachtig vervaardigde stoffering en woonobjecten. Het dienblad is gefreesd uit massief hout, vervolgens met de hand gepolijst en tenslotte gelakt om het oppervlak te beschermen. De Collect Tray is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en maten. 

€ 110,00*