&Tradition Collect Kapstok SC47 Bronzed Brass

€ 205,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 25050035
Productinformatie "&Tradition Collect Kapstok SC47 Bronzed Brass"
Deze met de hand gepolijste hanger is een klassieke kapstok voor in je interieur. De kapstok is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition en maakt deel uit van de Collect-serie. Dit is een samengestelde lijn van prachtig vervaardigde stoffering en woonobjecten. De kapstok komt als een enkele kapstok of in een rij van vijf. De hanger is verkrijgbaar in drie kleuren: tarnished silver, gebronsd messing en verouderd messing.
Designer: Space Copenhagen
Kleur: Brons
Maat: L
Materiaal: Staal
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 100 en 250 euro

Misschien ook wat voor jou

&Tradition Collect Kapstokhaak SC46 Bronzed Brass
Deze met de hand gepolijste kapstokhaak is een klassieke haak voor in je interieur. De kapstok is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition en maakt deel uit van de Collect-serie. Dit is een samengestelde lijn van prachtig vervaardigde stoffering en woonobjecten. De kapstok komt als een enkele kapstok of in een rij van vijf. De haak is verkrijgbaar in drie kleuren: tarnished silver, gebronsd messing en verouderd messing.

€ 54,45*
&Tradition - Collect Throw SC33 Cotton Plaid Cloud & Milk
Materiaal: Stof
Het Collect Throw SC33 Cotton Plaid is gemaakt van 100% biologisch katoen en maakt deel uit van AndTradition Collect-serie, een samengestelde lijn van prachtig vervaardigde stoffering en woonobjecten. De serie is ontworpen door Space Copenhagen. Het plaid heeft een geweven draad in contrasterende tinten en een gerafelde rand. Het plaid is verkrijgbaar in vijf kleuren:- Cloud and Milk- Cloud and Blue- Cloud and Burgundy- Cloud and Slate- Cloud & Sage

€ 198,00*
&Tradition Amore Mirror SC50 Bronzed Brass Frame
De Amore Mirror SC50 is ontworpen door Space Copenhagen voor AndTradition. De spiegel is 190 centimeter hoog, 60 centimeter breed en 3 centimeter diep. De basis is MDF met daar bovenop een zilverkleurige spiegel van Italiaanse kwaliteit. De spiegel is omlijst met 3 millimeter dik gelast en gepolijst messing. De achterkant van de spiegel is bedekt met zacht textiel, zodat er tijdens het ophangen van de spiegel geen krassen op de muur ontstaan.

€ 1.648,00*