Up To Do Good Scraps Pitcher

€ 45,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: SW10020
Productinformatie "Up To Do Good Scraps Pitcher"
Dit schitterende servies wordt door Up To Do Good geproduceerd in samenwerking met Cor Unum, de bekende keramiekfabriek uit Den Bosch. Het servies is opgebouwd uit overgebleven klei en draagt daarmee bij aan afvalvermindering. Deze kleine stukjes klei worden verzameld en zijn de basis voor het FROM SCRAPS servies. Om het servies op hoge temperatuur te bakken, voegt Cor Unum zijn eigen geheime ingrediënten toe. Hierdoor wordt het servies minder kwetsbaar en kun je het in de afwasmachine doen.

De combinatie van alle verschillende soorten klei geeft het servies de karakteristieke kleur en maakt elk stuk uniek. Omdat de mix van ingrediënten altijd anders is, kunnen de kleuren en diktes van het servies verschillen, maar deze imperfecties dragen vooral bij aan dit unieke product.
Kleur: Beige
Materiaal: Keramiek
Merk: Up To Do Good
Prijs: tot 50 euro

Misschien ook interessant voor jou?

Up To Do Good Karaf
Met deze Up To Do Good karaf heeft een inhoud van 500 ML, en doneer je 500 liter schoon drinkwater in ontwikkelingslanden! Dit staat ook geprint op het karaf. Miljoenen mensen hebben geen toegang tot schoon drinkwater, een daarom is de missie van MADEBLUE is om zoveel mogelijk mensen in ontwikkelingslanden van schoon drinkwater te voorzien. Met deze mooie karaf help jij mee. Op de karaf vind je ook het Up To Do Good Logo en onze slogan: BE GOOD, DO GOOD, FEEL GOOD.

€ 24,95*