&Tradition Shuffle Table HM1 Spectrum

€ 493,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 701031
Productinformatie "&Tradition Shuffle Table HM1 Spectrum"
De Shuffle-tafel is ontworpen door Mia Hamborg voor AndTradition. De tafel is een palet van kleuren en de kralen zijn naar eigen wens te stapelen. Door de kleur en speelse vormen van oud geschilderd houten speelgoed toe te voegen, creëert Mia een uniek ontwerp. Ze wil dat mensen een gevoel van vreugde voelen als ze haar ontwerp zien. Met de mogelijkheid om de vorm, kleur en hoogte van de tafel te bepalen, is de Shuffle-tafel echt een Scandinavische design. 
Designer: Mia Hamborg
Kleur: Blauw, Geel, Grijs, Groen, Roze
Maat: M
Materiaal: Hout
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 250 en 500 euro

Misschien is dit iets voor jou?

&Tradition Lato Table LN8 LN9 Oval Ivory White
De Lato LN9 bijzettafel lijkt haast een sculptuur, maar is echt een tafel van AndTradition. De tafel is ontworpen door Luca Nichetto, met als inspiratiebron een gekeerde lolly. Deze tijdloze bijzettafel met marmeren poot kan door zijn compacte omvang in elke gewenste ruimte geplaatst worden. Het ovale blad heeft een semi-matte afwerking. De afmeting van het blad is 40 bij 50 centimeter. De tafel is 45 centimeter hoog. 

€ 493,00*
&Tradition Fly table SC4 SC9 eiken en wit marmer
Elegante lounge tafel ontworpen door Space Copenhagen met een onderstel van massief eiken en eiken fineer, afgewerkt met een olie met witte pigmenten.  De top sluit naadloos aan bij het onderstel en is gemaakt van massief wit gezoet Carrara marmer. 

€ 1.373,00*