&Tradition Flowerpot VP4 Matt Black

€ 109,00*

% Van € 136,00* (19.85% bespaard)

Beschikbaar in 14 dagen, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 20739501
Productinformatie "&Tradition Flowerpot VP4 Matt Black"
De Flowerpot VP4 tafellamp is vernoemd naar de Flowerpower-beweging uit de jaren '60. Net als deze beweging heeft de lamp een open en moderne uitstraling en is hij compleet in evenwicht. De ontwerper van de lamp, Verner Panton, zat helemaal in de jaren '60 mindset toen hij de lamp ontwierp. Hij staat bekend als een van de meest vooruitstrevende ontwerpers van zijn tijd. Hij gebruikt baanbrekende materialen, kleuren en vormen en kreeg zo de reputatie als visionair.

De Flowerpot-serie bestaat uit verschillende modellen, waaronder drie hanglampen en twee tafellampen. De lampen zijn in heel veel verschillende coole, moderne kleuren te verkrijgen. 
Deze vrolijke tafellamp is een echte aanvulling voor uw interieur! Deze lamp is zowel als tafellamp als bureaulamp te gebruiken. De kap van deze lamp is volledig vervaardigd uit metaal en vervolgens afgelakt. 
Designer: Verner Panton
Kleur: Zwart
Maat: S
Materiaal: Metaal, Stof
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 250 en 500 euro

&Tradition Tafellampen

%
&Tradition Flowerpot Portable VP9 Matt Black
Kleur: Grijs
De draagbare Flowerpot tafellamp van AndTradition is vernoemd naar de Flowerpower-beweging uit de jaren '60. Net als deze beweging heeft de lamp een open en moderne uitstraling en is hij compleet in evenwicht. De ontwerper van de lamp, Verner Panton, zat helemaal in de jaren '60 mindset toen hij de lamp ontwierp. Hij staat bekend als een van de meest vooruitstrevende ontwerpers van zijn tijd. De Flowerpot-serie bestaat uit verschillende modellen, waaronder drie hanglampen en twee tafellampen. De lampen zijn in veel verschillende coole, moderne kleuren te verkrijgen. 

€ 131,00* Van € 164,00*