&Tradition Drop Leaf table HM5 oiled walnut

€ 1.785,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: 14050096
Productinformatie "&Tradition Drop Leaf table HM5 oiled walnut"
Deze salontafel is een echt design klassieker. Hij werd al in 1956 ontworpen door het duo Hvidt and Molgaard.  Hel blad en de poten zijn gemaakt van gemalen massief hout en alle verbindingsstukken zijn gemaakt van messing. Dat laatste geeft de tafel zijn elegante en klassieke uiterlijk, terwijl het toch een echt design product is. Hij is verkrijgbaar in geolied walnoot, geolied eiken en gezeept eiken en is opklapbaar, dus je kunt hem makkelijk even wegzetten.
Designer: Hvidt & Molgaard
Kleur: Bruin
Materiaal: Hout
Merk: &Tradition
Prijs: tussen 1000 en 2000 euro

Misschien ook interessant voor jou

%
&Tradition Drawn HM3 stoel zonder armleuningen geolied eiken
De Drawn chair is door het design duo Hvidt and Molgaard ontworpen in 1956 en is sindsdien een icoon van Deens design. De stoel wordt gekenmerkt door het vakmanschap waarmee die is gemaakt en de organische materialen die zijn gebruikt. Met deze stoelen geef je elke ruimte een stukje eerlijk design mee. De stoel is verkrijgbaar in geolied eiken, geolied walnoot, gezeept eiken en nu ook in zwart gelakt eiken. Dit model heeft geen armleuningen, maar er is ook een wat breder model met armleuningen. De zitting van de stoel is gemaakt van meer dan 100 meter natuurlijk gevlochten papierkoord. Als je nog zachter wil zitten is er een bijbehorend zitkussen verkrijgbaar in Prescott zwart of cognac leer. Deze stoel is de versie in geolied eiken.  We hebben drie showroommodellen van de stoel die nu voor de helft van de prijs zijn.

€ 340,00* Van € 686,00*
voorheen € 686,00*
&Tradition Como SC53 Portable Lamp bronzed brass
De AndTradition Como SC53 Draagbare Tafellamp is een ontwerp van Space Copenhagen. Met deze lamp kun de verlichting prachtig afstemmen op de sfeer, want hij heeft maar liefst drie lichtstanden (40%, 70% en 100%). Met zijn champignon-vormige kap en warme kleur 'Bronzed Brass' vormt de Como tafellamp een prachtige toevoeging in het interieur.Deze batterij-aangedreven lamp kan op de hoogste stand elf uur branden. Wil je langer genieten van een sfeervol licht? Er is een optie om een extra batterij toe te voegen, hiermee verleng je het bereik tot wel 20 uur. Hij is eenvoudig op te laden met een magnetische USB-kabel of een oplader. De basis en de kap zijn gemaakt van geadoniseerd aluminium en de batterijopslag van sterk gegoten ABS kunststof. Door voor deze materialen te kiezen is de Como tafellamp ook zeker geschikt om buiten te gebruiken. Lichtbron & energie-efficiëntie1W LED-lampLichtopbrengst: 100 lumenCRI: >85Kleurtemperatuur (Kelvin): 2700KLevensduur led: 25.000 uurDe armatuur is compatibel met lampen van energieklasse A++ – A.

€ 164,00*