THEWRONGSHOP - Rop van Mierlo Animals Panda, 2020

€ 60,00*

Beschikbaar in 30 dagen, levertijd 1-3 dagen

Productnummer: SW10032
Productinformatie "THEWRONGSHOP - Rop van Mierlo Animals Panda, 2020"
De Nederlands kunstenaar Rop van Mierlo is geïntrigeerd door de menselijke neiging om de natuur te willen controleren. Daarom schildert hij dieren (op een manier) die hij niet kan controleren. THEWRONGSHOP heeft vijf schilderingen van deze unieke dieren in de collectie, semi-abstract en altijd net iets anders. Ze leven als het ware op het doek en nemen in je verbeelding een andere vorm aan.
De posters worden geprint op HP Indigo 170gsm MultiDesign Natural papier met een tekst in reliëf.
De afmetingen van de poster zijn: 678 × 500 mm
De posters zijn ook met frame verkrijgbaar.
Designer: Rop van Mierlo
Merk: The Wrong Shop
Prijs: tussen 50 en 100 euro

Rop van Mierlo posters

THEWRONGSHOP - Rop van Mierlo Animals Jaguar, 2020
De Nederlands kunstenaar Rop van Mierlo is geïntrigeerd door de menselijke neiging om de natuur te willen controleren. Daarom schildert hij dieren (op een manier) die hij niet kan controleren. THEWRONGSHOP heeft vijf schilderingen van deze unieke dieren in de collectie, semi-abstract en altijd net iets anders. Ze leven als het ware op het doek en nemen in je verbeelding een andere vorm aan. De posters worden geprint op HP Indigo 170gsm MultiDesign Natural papier met een tekst in reliëf. De afmetingen van de poster zijn: 678 × 500 mm

€ 60,00*
THEWRONGSHOP - Rop van Mierlo Animals Crocodile, 2020
De Nederlands kunstenaar Rop van Mierlo is geïntrigeerd door de menselijke neiging om de natuur te willen controleren. Daarom schildert hij dieren (op een manier) die hij niet kan controleren. THEWRONGSHOP heeft vijf schilderingen van deze unieke dieren in de collectie, semi-abstract en altijd net iets anders. Ze leven als het ware op het doek en nemen in je verbeelding een andere vorm aan.  De posters worden geprint op HP Indigo 170gsm MultiDesign Natural papier met een tekst in reliëf. De afmetingen van de poster zijn: 678 × 500 mm.De posters zijn ook ingelijst verkrijgbaar.

€ 60,00*