Atelier Plateau reliëf 1: 46 PM

€ 980,00*

Direct beschikbaar, levertijd 3-4 weken

Productnummer: SW10004
Productinformatie "Atelier Plateau reliëf 1: 46 PM "
Atelier Plateau bestaat uit twee kunstenaars: Anne Ejlsmark Berthelsen en Mikkel Johnsen. Samen maken zij deze fantastische eigentijdse kunstwerken van keramiek. Een sieraad aan je muur. In hun kunstwerken spelen ze vooral met licht en schaduw.
In dit werk is een duidelijke, heldere lijn gecombineerd met mooie zandkleurige tonen. Uiteraard proberen we de afbeeldingen zo gelijkend mogelijk te krijgen, maar de kleur van het werk kan er in het echt iets anders uit zien. Elk plateau is handgemaakt en uniek en daardoor kunnen er kleine verschillen zijn in de kleur, de structuur en in de afwerking van de randen.
De plateaus zijn gemaakt van hout en met de hand geschilderd met duurzaam pleisterwerk.
Elk relief is gemaakt in een gelimiteerde oplage van 30 stuks, gestempeld en gesigneerd door Atelier Plateau. Als deze zijn uitverkocht, zullen er geen nieuwe versies verschijnen.

Designer: Anne Ejlsmark Berthelsen en Mikkel Johnsen, Atelier Plateau
Kleur: Beige
Materiaal: Keramiek
Merk: Atelier Plateau
Prijs: tussen 500 en 1000 euro

Misschien ook wat voor jou

THEWRONGSHOP - Bouroullec Drawing 10, 2020 ingelijst
Ingelijste tekening 10 voor the Wrong Shop van de bekende Franse kunstenaar en designer Ronan Bouroullec. Samen met zijn broer Erwan Bouroullec heeft hij design meubels ontworpen voor alle bekende merken, maar daarnaast is Ronan ook een begenadigd kunstenaar. Met zijn tekeningen haal je betaalbare en unieke kunst in huis. De poster is geprint op litho 150 gsm Pergraphica Natural Smooth en uncoated. Afmetingen: 695 × 695 × 23 mm. De poster is ingelijst in een mooi wit frame, maar ook als losse poster verkrijgbaar. 

€ 245,00*
THEWRONGSHOP - Bouroullec Drawing 8, 2020
Tekening 8 voor the Wrong Shop van de bekende Franse kunstenaar en designer Ronan Bouroullec. Samen met zijn broer Erwan Bouroullec heeft hij design meubels ontworpen voor alle bekende merken, maar daarnaast is Ronan ook een begenadigd kunstenaar. Met zijn tekeningen haal je betaalbare en unieke kunst in huis. De poster is geprint op litho op 250 gsm Fedrigoni Splendorlux. De poster is ook ingelijst verkrijgbaar. Afmetingen: 675 x 675 mm.

€ 60,00*
THEWRONGSHOP - Bouroullec Drawing 6, 2020 ingelijst
Ingelijste tekening 6 voor the Wrong Shop van de bekende Franse kunstenaar en designer Ronan Bouroullec. Samen met zijn broer Erwan Bouroullec heeft hij design meubels ontworpen voor alle bekende merken, maar daarnaast is Ronan ook een begenadigd kunstenaar. Met zijn tekeningen haal je betaalbare en unieke kunst in huis. De poster is geprint op litho 150 gsm Pergraphica Natural Smooth en uncoated. Afmetingen: 700 × 700 × 22 mm.De poster is ingelijst in een mooi eiken frame, maar ook als losse poster verkrijgbaar. 

€ 245,00*