Atelier Plateau reliëf 03:12 PM

€ 762,00*

Direct beschikbaar, levertijd 3-4 weken

Productnummer: SW10009
Productinformatie "Atelier Plateau reliëf 03:12 PM"
Atelier Plateau bestaat uit twee kunstenaars: Anne Ejlsmark Berthelsen en Mikkel Johnsen. Samen maken zij deze fantastische eigentijdse kunstwerken van hout en pleisterwerk. Een sieraad aan je muur. In hun kunstwerken spelen ze vooral met licht en schaduw.
In dit werk is een duidelijke, heldere lijn gecombineerd met subtiele aardetinten. Uiteraard proberen we de afbeeldingen zo gelijkend mogelijk te krijgen, maar de kleur van het werk kan er in het echt iets anders uit zien. Elk plateau is handgemaakt en uniek en daardoor kunnen er kleine verschillen zijn in de kleur, de structuur en in de afwerking van de randen.
De plateaus zijn gemaakt van hout en met de hand geschilderd met duurzaam pleisterwerk.
Elk relief is gemaakt in een gelimiteerde oplage van 80 stuks, gestempeld en gesigneerd door Atelier Plateau. Als deze zijn uitverkocht, zullen er geen nieuwe versies verschijnen.
Designer: Anne Ejlsmark Berthelsen en Mikkel Johnsen, Atelier Plateau
Kleur: Beige
Materiaal: Keramiek
Merk: Atelier Plateau
Prijs: tussen 500 en 1000 euro

Atelier Plateau reliëf serie

Atelier Plateau reliëf 1: 46 PM
Atelier Plateau bestaat uit twee kunstenaars: Anne Ejlsmark Berthelsen en Mikkel Johnsen. Samen maken zij deze fantastische eigentijdse kunstwerken van keramiek. Een sieraad aan je muur. In hun kunstwerken spelen ze vooral met licht en schaduw.In dit werk is een duidelijke, heldere lijn gecombineerd met mooie zandkleurige tonen. Uiteraard proberen we de afbeeldingen zo gelijkend mogelijk te krijgen, maar de kleur van het werk kan er in het echt iets anders uit zien. Elk plateau is handgemaakt en uniek en daardoor kunnen er kleine verschillen zijn in de kleur, de structuur en in de afwerking van de randen. De plateaus zijn gemaakt van hout en met de hand geschilderd met duurzaam pleisterwerk. Elk relief is gemaakt in een gelimiteerde oplage van 30 stuks, gestempeld en gesigneerd door Atelier Plateau. Als deze zijn uitverkocht, zullen er geen nieuwe versies verschijnen.

€ 980,00*
Atelier Plateau reliëf 1:28 PM
Atelier Plateau bestaat uit twee kunstenaars: Anne Ejlsmark Berthelsen en Mikkel Johnsen. Samen maken zij deze fantastische eigentijdse kunstwerken van hout en pleisterwerk. Een sieraad aan je muur. In hun kunstwerken spelen ze vooral met licht en schaduw.In dit werk is een duidelijke, heldere lijn gecombineerd met mooie lichtgrijze tonen. Uiteraard proberen we de afbeeldingen zo gelijkend mogelijk te krijgen, maar de kleur van het werk kan er in het echt iets anders uit zien. Elk plateau is handgemaakt en uniek en daardoor kunnen er kleine verschillen zijn in de kleur, de structuur en in de afwerking van de randen. De plateaus zijn gemaakt van hout en met de hand geschilderd met duurzaam pleisterwerk. Elk relief is gemaakt in een gelimiteerde oplage van 80 stuks, gestempeld en gesigneerd door Atelier Plateau. Als deze zijn uitverkocht, zullen er geen nieuwe versies verschijnen.

€ 586,00*
Atelier Plateau reliëf 06:02 PM
Atelier Plateau bestaat uit twee kunstenaars: Anne Ejlsmark Berthelsen en Mikkel Johnsen. Samen maken zij deze fantastische eigentijdse kunstwerken van hout en pleisterwerk. Een sieraad aan je muur. In hun kunstwerken spelen ze vooral met licht en schaduw.In dit werk is een duidelijke, heldere lijn gecombineerd met subtiele aardetinten. Uiteraard proberen we de afbeeldingen zo gelijkend mogelijk te krijgen, maar de kleur van het werk kan er in het echt iets anders uit zien. Elk plateau is handgemaakt en uniek en daardoor kunnen er kleine verschillen zijn in de kleur, de structuur en in de afwerking van de randen. De plateaus zijn gemaakt van hout en met de hand geschilderd met duurzaam pleisterwerk. Elk relief is gemaakt in een gelimiteerde oplage van 80 stuks, gestempeld en gesigneerd door Atelier Plateau. Als deze zijn uitverkocht, zullen er geen nieuwe versies verschijnen.

€ 762,00*