Interieuradvies

visual12

Welkom bij Friday next studio!

Friday next studio is gespecialiseerd in het ontwerpen van spannende en eigentijdse interieurs. Van een heel huis, tot een kleine studio, wij weten met elke ruimte raad!
Ons belangrijkste doel is de klant zich echt thuis te laten voelen in zijn eigen huis. Dat proberen we te bereiken door goed te luisteren naar onze klant en rekening te houden met wensen en budget. Uiteraard proberen we de klant altijd te verrassen met nieuwe ideeën!
Onze adviesstudio is gevestigd in Amsterdam, maar wij geven interieuradvies door het hele land. Door onze jarenlange ervaring met heel veel meubelcollecties, weten wij welke merken een goede prijs kwaliteit verhouding bieden en kunnen wij alle gewenste merken leveren. Wij kijken niet alleen naar de meubels, maar naar het hele plaatje, dus ook naar het lichtplan en de akoestiek. Door ons te verdiepen in het woongedrag van de bewoners en het gebruik van de ruimte, kunnen wij iets extra’s bieden.

“Een huis moet er niet alleen goed uitzien, maar vooral goed voelen.”

 

 

Wil je weten hoe het resultaat eruit ziet, kijk dan op onze portfolio.
En wil je weten hoe onze klanten over ons denken? Lees dan hieronder bij Testimonials.


 

Wat krijg je daarvoor?

Je krijgt:
– Gratis intake advies op locatie of in de studio
– Verschillende sfeervoorstellen
– Verschillende productvoorstellen met prijzen
– Lichtadvies indien gewenst
– Plattegrond met verschillende indelingen Informatie over levertijden

Tarieven

Voor het interieuradvies kunnen wij een heel voordelig tarief aanbieden, zeker als wij het advies kunnen geven in combinatie met de levering van de meubels. Het voordeel is dat alles in een hand blijft. Wij geven het advies en regelen daarnaast ook het hele bestelproces, inclusief het transport en de inhuring.
Je kunt ons inschakelen voor EUR 55,- per uur. Met een interieuradvies zijn we tussen de 5 en 10 uur bezig, afhankelijk van de wensen. Maar het goede nieuws is: als je naar aanleiding van het advies de meubels via ons bestelt, vervallen de advieskosten weer!

 

 


Testimonials

Woning Rustenburgerstraat: “Na een erg succesvol advies bij familieleden hebben wij Friday next uitgenodigd om bij ons te komen kijken hoe wij onze woonkamer aan kunnen pakken. Een aantal zaken waren reeds door ons aangekocht en de missie was om er 1 geheel van te maken. Friday next heeft erg goed geluisterd naar onze wensen, en eigen ideeën, en heeft een mooie vertaling gemaakt in de vorm van een moodboard met meerdere voorstellen voor de verschillende objecten. Uiteindelijk hebben we al het advies overgenomen en hebben we vloerkleden, fauteuil, wandlamp, eettafellamp, muuraankleding en accessoires. We zijn erg tevreden met het eindresultaat, de wijze waarop we zijn geholpen en het vriendelijke contact met de medewerkers”.

Woning Reguliersgracht: “Toen wij ons nieuwe huis kochten wilden we graag het advies van een styliste voor de inrichting van onze keuken en woonkamer. Onze gedachte was: als je een hoop geld moet uitgeven voor het oplossen van prozaïsche problemen zoals het injecteren van een pomputwand, dan moet je ook geld besteden aan de dingen die je huis echt mooi maken. Nou was het vinden van een goede styliste makkelijker gezegd dan gedaan. Je zoekt iemand die begrijpt wat je wil maar ook iemand die je kan behoeden voor een slecht idee. Dat is een subtiele balans. Het inrichten van een huis is daarnaast ook nog een heel persoonlijk iets. Je moet een klik hebben met elkaar. Met Friday next was het op alle fronten direct goed. Om te beginnen konden ze ons direct helpen. Dat lijkt vanzelfsprekend maar dat is het helemaal niet. En als je midden in de verhuis- en verbouwstress zit heb je niet zo veel aan iemand die over drie maanden tijd voor je heeft. Friday next begreep direct dat we in een krappe planning zaten. Toen we kennis maakte begrepen ze onze smaak gelijk goed. Ze kwamen met lampen, tafels en banken die we nooit zelf hadden gevonden en heel goed pasten in ons idee. We dachten dat een stylist duur zou zijn maar ze hadden een heel interessant voorstel voor ons: als we de spullen die ze voorstelden bij hen zouden bestellen dan hoefden we niet voor hun advies werk te betalen. Een prima deal. We wonen inmiddels meer dan een jaar in ons nieuwe huis en elke dag geniet ik van al het moois dat is neergezet en bedacht voor ons huis. De styling laten doen door Friday next was een geweldige beslissing. Wij vonden het huis dat we kochten mooi. Het is Friday next gelukt om het nog mooier te maken“.

Rob van Coolwijk, Advocaat en vFAS scheidingsmediator bij SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen: “Ons kantoor SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen opende medio 2015 een Amsterdamse vestiging. Gelet op de advocatuurlijke achtergrond die aanwezig is bij Friday next was er snel een klik over de passende inrichting voor het nieuwe kantoorpand. Friday next heeft een plan uitgewerkt en helemaal op maat gemaakt voor ons kantoor. Daarbij is gekeken naar trends maar ook onze eigen wensen en met name dat het interieur lang een “fris” uiterlijk zou behouden. Van cliënten, collega-advocaten en andere bezoekers van ons kantoor krijgen wij dagelijks complimenten over de inrichting van het kantoor. Het is zakelijk maar zeer zeker ook warm. Een passende ambiance waarin onze cliënten hun familierechtelijke problemen met ons kunnen bespreken. De samenwerking was zeer prettig en professioneel. Geen verzoek was te veel en steeds weer waren zij bereid om mee te denken. Een prachtig eindresultaat! Dank daarvoor!”