About Monday

 

ABOUT MONDAY is het nieuwe Nederlandse label dat zich kenmerkt door een duurzame en eigentijdse aanpak. Paulien de Vries en Esther Blaffert hebben hun gevoel voor interieurdesign en stijl gecombineerd met de opgedane kennis bij Friday next studio. Dit resulteert in producten die niet alleen esthetisch van aard zijn, maar ook op functionaliteit ontworpen zijn.
About monday staat voor een geaarde kijk op het leven. De wereld om ons heen kan hectisch en druk zijn. About Monday wil door hun ontwerpen een gevoel van nuchterheid en humor in je huis brengen door onderscheidende producten.

 

 

 

 

CITYWOOD TABLE
Het hout voor de Citywood table wordt op een milieuvriendelijke manier verkregen. Het hout is afkomstig van bomen gekapt uit Nederland die op een natuurlijke wijze worden gedroogd door de wind. Bij het maken van de tafel staat zo min mogelijk afval maken centraal. De poten, afgeleid van de vorm van gietijzeren draaibanken uit de 19de eeuw, zijn speciaal ontworpen voor de tafel. Ze zijn gemaakt van gerecycled aluminium.
Ontworpen in samenwerking met Albert van Iperen.

 


BOHO KUSSEN COLLECTIE
De Boho sierkussens zijn de laatste toevoeging aan het About Monday label. Voor de kussens is een zorgvuldige selectie aan stoffen van het Franse kwaliteitsmerk Casamance gemaakt. De combinaties van stoffen geven een vari√ęteit aan combinatiemogelijkheden tussen de kussens. Haal het kleurrijke boho gevoel in huis met deze prachtige kussens!

 

TILE TABLES
Een ontbrekend stuk voor in je interieur! Een mooie plantentafel is zeer moeilijk te vinden. Deze Tile tables, ontworpen in samenwerking met het succesvolle Nederlandse Ontwerpduo, zijn perfect in gebruik en passen in elk interieur. De tafeltjes zijn ontworpen in twee maten en beschikbaar in 3 kleuren. Ze bestaan uit keramische tegels, met een gebeitst eiken structuur in de kleuren lichtgrijs, roze en donkergrijs.