Projects companies

Interior design and interior styling

As a project designer, Friday next studio specialises in working “new style”; creating functional office spaces that feel like home. Of course we will take all the latest requirements for office and company spaces into account, like fire resistance, adjustability of chairs and tables, accoustics and light.
Through years of experience with all kind of furniture collections, we know exactly which brands provide a good price quality level. We can deliver any furniture and accesory brand that you desire. We understand that planning and timing are important elements of our interior services. We will therefore always do our utmost to meet the agreed budgets and deadlines.
Our interior studio is based in Amsterdam, but we also work outside Amsterdam. We will also deliver samples of office furniture throughout the Netherlands.

Please view our portfolio for a few examples of our projects.

The way we work

We can offer a very attractive rate for our interior design services, especially if we can offer the design in combiation with the delivery of the furniture and accessories.  A huge advantage is that the whole process is in one hand. We will provide the interior design, but we will also arrange the whole ordering and delivery process, including transport and placing.

Our interior services always depend on the customer’s wishes and budget, but part of the services are:

– Intake at the location or in the studio;
– Multiple moodboards;
– Multiple product suggestions including information and prices;
– Lighting advice with product suggestions;
– Floor plans with several options for the office space;
– All necessary information on transport and delivery times

 


Rates

Our rates are EUR 55,- per hour inclusive VAT. We will provide you with a clear total budget for our interior services prior to the start of the project. If you will also order the office furniture and/or accessories with us, we can give you a very good price for our interior services.

Through our flexible and reliable way of working, we have succesfully finalised many projects.

 

Actieknop staand bedrijven


Testimonials

Woning Rustenburgerstraat: “Na een erg succesvol advies bij familieleden hebben wij Friday next uitgenodigd om bij ons te komen kijken hoe wij onze woonkamer aan kunnen pakken. Een aantal zaken waren reeds door ons aangekocht en de missie was om er 1 geheel van te maken. Friday next heeft erg goed geluisterd naar onze wensen, en eigen ideeën, en heeft een mooie vertaling gemaakt in de vorm van een moodboard met meerdere voorstellen voor de verschillende objecten. Uiteindelijk hebben we al het advies overgenomen en hebben we vloerkleden, fauteuil, wandlamp, eettafellamp, muuraankleding en accessoires. We zijn erg tevreden met het eindresultaat, de wijze waarop we zijn geholpen en het vriendelijke contact met de medewerkers”.

Woning Reguliersgracht: “Toen wij ons nieuwe huis kochten wilden we graag het advies van een styliste voor de inrichting van onze keuken en woonkamer. Onze gedachte was: als je een hoop geld moet uitgeven voor het oplossen van prozaïsche problemen zoals het injecteren van een pomputwand, dan moet je ook geld besteden aan de dingen die je huis echt mooi maken. Nou was het vinden van een goede styliste makkelijker gezegd dan gedaan. Je zoekt iemand die begrijpt wat je wil maar ook iemand die je kan behoeden voor een slecht idee. Dat is een subtiele balans. Het inrichten van een huis is daarnaast ook nog een heel persoonlijk iets. Je moet een klik hebben met elkaar. Met Friday next was het op alle fronten direct goed. Om te beginnen konden ze ons direct helpen. Dat lijkt vanzelfsprekend maar dat is het helemaal niet. En als je midden in de verhuis- en verbouwstress zit heb je niet zo veel aan iemand die over drie maanden tijd voor je heeft. Friday next begreep direct dat we in een krappe planning zaten. Toen we kennis maakte begrepen ze onze smaak gelijk goed. Ze kwamen met lampen, tafels en banken die we nooit zelf hadden gevonden en heel goed pasten in ons idee. We dachten dat een stylist duur zou zijn maar ze hadden een heel interessant voorstel voor ons: als we de spullen die ze voorstelden bij hen zouden bestellen dan hoefden we niet voor hun advies werk te betalen. Een prima deal. We wonen inmiddels meer dan een jaar in ons nieuwe huis en elke dag geniet ik van al het moois dat is neergezet en bedacht voor ons huis. De styling laten doen door Friday next was een geweldige beslissing. Wij vonden het huis dat we kochten mooi. Het is Friday next gelukt om het nog mooier te maken“.

Rob van Coolwijk, Advocaat en vFAS scheidingsmediator bij SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen: “Ons kantoor SliepenbeekVanCoolwijkVanGaalen opende medio 2015 een Amsterdamse vestiging. Gelet op de advocatuurlijke achtergrond die aanwezig is bij Friday next was er snel een klik over de passende inrichting voor het nieuwe kantoorpand. Friday next heeft een plan uitgewerkt en helemaal op maat gemaakt voor ons kantoor. Daarbij is gekeken naar trends maar ook onze eigen wensen en met name dat het interieur lang een “fris” uiterlijk zou behouden. Van cliënten, collega-advocaten en andere bezoekers van ons kantoor krijgen wij dagelijks complimenten over de inrichting van het kantoor. Het is zakelijk maar zeer zeker ook warm. Een passende ambiance waarin onze cliënten hun familierechtelijke problemen met ons kunnen bespreken. De samenwerking was zeer prettig en professioneel. Geen verzoek was te veel en steeds weer waren zij bereid om mee te denken. Een prachtig eindresultaat! Dank daarvoor!”