Winkel

FN store

Friday next is een concept store & studio in het hart van Amsterdam, gelegen aan de Overtoom. In onze winkel laten we een selectie zien van de meubels uit de collecties die wij voeren. Wij wisselen heel vaak, dus het ziet er elke keer weer anders uit! Wij voeren in onze showroom onder andere designmerken als Arflex, AndTradition, Carl Hansen, Emu, Fermob, Fritz Hansen, Gervasoni, Gubi, HAY, Linteloo, Muuto, Petite Friture, HAY en accessoires van bijvoorbeeld Cluse, Wouters & Hendrix en ons eigen merk About Monday.

De combinatie van grote bekende merken en kleine exclusieve collecties van Nederlandse ontwerpers geeft een fijne balans in de winkel. In onze winkel kun je ook terecht voor een uitgebreide lunch of koffie met iets lekkers. Dit zorgt ervoor dat er altijd wat gebeurt en het is dus een superleuke plek om te zijn. Met de wisselende collecties, bijzondere producten en verrassende styling willen wij je graag inspireren!

Als je op zoek bent naar een nieuw interieur, of je wil bijvoorbeeld je eetkamerstoelen herstofferen, dan ben bij ons aan het juiste adres. Maar ook een bijzonder sieraad of een mooi cadeau kun je altijd bij ons vinden.

In onze winkel staat een team van stylisten voor je klaar die je graag verder helpt. Je kunt bij ons terecht voor een compleet interieur, maar ook voor een klein hebbedingetje of accessoire slaag je bij ons. Tot snel!

FN store2