Winkel

Na 8 succesvolle jaren met Friday next aan de Overtoom, hebben wij besloten om ons te concentreren op de meubels en de design studio. De groei van de HAY winkels en Friday next Studio neemt steeds meer tijd in beslag.  Daarom hebben wij de keuze gemaakt het Friday next concept te versimpelen door afscheid te nemen van de horeca en de accessoires. Voor al onze interieurklanten verandert er dus niets!

Van dinsdag 9 mei tot en met woensdag 24 mei zullen wij een grote sale houden, waar we jullie natuurlijk graag voor uitnodigen!

Vanaf 1 juni aanstaande verplaatst Friday next Studio zich van de Overtoom naar de Hoofddorpplein buurt in Amsterdam Zuid. We zijn tijdens en na de verhuizing gewoon bereikbaar op ons huidige e-mail adres en telefoonnummer.
Wij kijken uit naar een nieuwe frisse start!

Hartelijke groet,
Het Friday next team

FN store

Friday next is een concept store & studio in het hart van Amsterdam, gelegen aan de Overtoom. In onze winkel laten we een selectie zien van de meubels uit de collecties die wij voeren. Wij wisselen heel vaak, dus het ziet er elke keer weer anders uit! Wij voeren in onze showroom onder andere designmerken als Arflex, AndTradition, Carl Hansen, Emu, Fermob, Fritz Hansen, Gervasoni, Gubi, HAY, Linteloo, Muuto, Petite Friture, HAY en accessoires van bijvoorbeeld Cluse, Wouters & Hendrix en ons eigen merk About Monday.

De combinatie van grote bekende merken en kleine exclusieve collecties van Nederlandse ontwerpers geeft een fijne balans in de winkel. In onze winkel kun je ook terecht voor een uitgebreide lunch of koffie met iets lekkers. Dit zorgt ervoor dat er altijd wat gebeurt en het is dus een superleuke plek om te zijn. Met de wisselende collecties, bijzondere producten en verrassende styling willen wij je graag inspireren!

Als je op zoek bent naar een nieuw interieur, of je wil bijvoorbeeld je eetkamerstoelen herstofferen, dan ben bij ons aan het juiste adres. Maar ook een bijzonder sieraad of een mooi cadeau kun je altijd bij ons vinden.

In onze winkel staat een team van stylisten voor je klaar die je graag verder helpt. Je kunt bij ons terecht voor een compleet interieur, maar ook voor een klein hebbedingetje of accessoire slaag je bij ons. Tot snel!

FN store2