Rollende Keukens 2016

Houd jij ook zo van eten & drinken en heb je zin in een gezellige middag of avond met vrienden, collega’s of familie? Dan is de Rollende Keukens de ‘place-to-be’ voor jou! Deze week keert het food festival namelijk terug naar Amsterdam. De Rollende Keukens is geopend van 12 mei t/m 16 mei.
Op dit food walhalla zijn tientallen tenten, verbouwde campers en andere creaties met heerlijk eten. Van pizza tot gezonde smoothies… hier ben je op het juiste adres! De keukens zijn open van 13.00 – 23.00. Veganisten zijn ook van harte welkom.

Foto 1

Tijdens dit evenement kan je heerlijk genieten van live muziek onder genot van een drankje en hapje in de zon of onder de sterrenhemel. Ook is er film en theater aanwezig. Dit wordt allemaal georganiseerd door Mister Kitchen met Pacific Parc.
Mister Kitchen, opgericht door Daan Faber, Maarten Hoekstra en Igor Sorko, staat bekend als culinaire trendsetter en is al langer werkzaam in de foodbranche. Het initiatief werd al snel razend populair door hun visie en culinaire ideeën. Ze staan bekend als de bedenkers van de Rollende Keukens. Pacific Parc is een hippe tent waar jong en oud heerlijk kan eten met een kleine of grote groep. Je kan ook heerlijk gebruik maken van het terras.

Foto 2.2

De weg kwijt?
De mensen uit Amsterdam weten de weg vast en zeker te vinden en komen lekker makkelijk met de fiets. Kom je niet uit Amsterdam en wil je dit toffe food evenement bezoeken? De Westergasfabriek is op loopafstand van het Centraal station en Station Sloterdijk. Met bus 21 en tram 10 richting Van Hallstraat kom je ook op de plaats van bestemming.