Paasinspiratie

Nog twee dagen voordat we allemaal aan een goedgevulde brunchtafel zitten. Vandaag wat gekke, creatieve en toffe Paasinspiratie met een knipoog.
Wat denk je van deze decoratieve borden van Petite Friture? Deze borden zullen fantastisch staan op jouw paastafel, maar zijn hiernaast ook een echt kunstobject aan de wand!

Wie was er eerst, de kip of het ei? Nee, daar zullen we in deze blogpost niet verder op in gaan. Deze discussie is niet nodig, wij zijn fan van zowel de kip als het ei! Wat dacht je van dit toffe dierenmasker van HAY? Deze is niet alleen leuk voor kinderen, ook als masker aan jouw muur zal dit een echte blikvanger zijn! Zoek jij jouw paasinspiratie toch liever iets dichterbij de paastafel? Met deze do-it-yourself om Marble eieren te maken zal jij zeker de show stelen! Deze gemarmerde eieren zijn namelijk een waar genot om naar te kijken!

Wil jij er met eerste Paasdag lekker op uit te trekken? Bezoek dan de nieuwe hotspot van Amsterdam: EggPress zal op Eerste Paasdag haar deuren openen. Deze healthroom zal deze dag volledig in het teken staan van Pasen. EggPress is een 6-weeks pop-up restaurant dat op zondag geopend zal zijn op Vijzelstraat 135. In alle gerechten speelt ei de hoofdrol! Ga jij voor de Egg-te Burger, Eggspresso Pancake of toch voor de Sushei bowl?

Heb jij niet van die actieve plannen voor Eerste Paasdag en wil jij jouw paasbrunch liever in bed doorbrengen? Dat kan met dit prachtige beddengoed van SNURK! Wat dacht je van een heerlijk ontbijtje op bed?