Meesterlijk

Meesterlijk4

Ben jij een groot fan van design en ambacht? Pak dan nu jouw agenda erbij en noteer op 25-27 november 2016 het Meesterlijk event. Dit event voor design, toegepaste kunst en food zal plaatsvinden in de Westergasfabriek Amsterdam.

In deze bruisende mini-stad zullen designers, vaklieden, foodkunstenaars en mode ontwerpers hun passie voor design delen. De nieuwste collecties zullen tentoongesteld worden. Schoonheid, kwaliteit, ambacht en vormgeving komen hierin samen. Ontmoet de ontwerpers en hun producten en laat je informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen deze designwereld.

Meesterlijk1

Een van de exposanten is Carolijn Slottje. Wij zijn groot fan van haar Air plants. Dit plantensoort heeft geen bodem nodig om te groeien. Een speciale bladstructuur maakt het mogelijk voor de planten om water uit de luchtvochtigheid te verzamelen. Geef ze binnen wel zo af en toe wat water met een plantenspuitje. Het ontwerp is volledig met de hand gemaakt en is geïnspireerd op verschillende ambachtelijke technieken.

Meesterlijk3

Bibi Smit werkt al 25 jaar met glas. Ze is een van de weinigen in Nederland die in haar atelier glasvormen aan de blaaspijp maakt. Dit is een oud ambachtelijk productieproces dat nog maar weinig voorkomt. Deze manier van werken resulteert in prachtige, bijzondere collecties, elk met een eigen verhaal.

Meesterlijk2

Wat dacht je van Vinoos by AMS? Vinoos by AMS ontwikkelt eetbare wijn in de vorm van echte WINE gums. Het assortiment bestaat op dit moment uit Rode Merlot WINE gum & Witte Chardonnay WINE gum. Fijn nieuwtje: de wine gums zijn geschikt voor vegetariërs en gluten-, vet-, noten-, gelatine-, en lactosevrij. Ook bevat het geen kunstmatige kleurstoffen. Kortom, natuurlijk lekker!

Kortom, Meesterlijk is een event waar je bij moet zijn!