Loof x Marie – Stella – Maris

Loof - Marie Stella Maris banner

Nu de decembermaand is begonnen, komen de feestdagen ook steeds dichterbij. Voor velen betekent dat ook stress om het perfecte cadeau te vinden voor familie en vrienden.
Om jouw unieke kerst cadeau te verzorgen is Loof opgetrokken met het Amsterdamse lifestyle merk Marie-Stella-Maris. Bij aankoop van een spiegel Sight naar keuze – model S, model M of model L – krijg je nu een tube Marie-Stella-Maris bodylotion cadeau.

Loof - Marie Stella Maris1

Het schapje van model S en model M biedt ruimte aan deze mooie tube die naast een heerlijke inhoud – op basis van sheaboter en kokosnoot extracten – ook zeker gezien mag worden. Overigens doneert Marie-Stella-Maris voor elke tube een vast bedrag aan schoon drinkwater projecten wereldwijd; als dat geen fijne kerstgedachte is!

En dat is niet alles, we sluiten een mooi 2016 feestelijk af met de introductie van spiegel Sight in twee nieuwe kleuren: olie Pure en olie Charcoal. Let op: levering voor de 23ste zolang de voorraad strekt.

Loof - Marie Stella Maris2

Zou je spiegels eerst willen bekijken? Geen probleem, we hebben alle modellen in onze winkel! Weet jij al precies welke spiegel je wilt bestellen? Bestel jouw model dan gemakkelijk via onze online shop!