IJsmanschap

popsicle1

De lente is officieel begonnen, de zon begint fel te schijnen, de dagen zijn langer; het ijsseizoen kan beginnen! Op 16 maart opende Nederland de eerste Popsicle Bar. IJsmanschap in hartje Amsterdam: Ambachtelijk ijs op een stokje.

In Amerika is de Popsicle bar al een hit. Alle reden voor oprichter Martijn Doets van IJsmanschap om dit concept naar Nederland te brengen. De Popsicles zijn niet zomaar ijsjes op een stokje, zij worden handgemaakt, zonder kunstmatige toevoegingen. Martijn tilt de huidige ijscultuur naar een hoger niveau, met unieke smaken. Je kunt kiezen voor de bekende smaken zoals aardbeien, bosvruchten of banaan. Maar het kan natuurlijk veel gekker in de Popsicle bar. Wat dacht je van een champagne-framboos, Marsala met gepocheerde vijgen of Vietnamese iced coffee? De smaken zijn niet alleen uniek, de ijsjes zien er ook nog eens super lekker uit! Dit is nog niet alles, want je kunt je Popsicle afmaken met verschillende toppings; pure, witte of melk chocolade dip of een praline van amandelen of hazelnoten. Of het nu te koud is of niet, wij nemen alvast een overheerlijke Popsicle!

Mocht een ijsje nog te koud voor je zijn, er wordt ook koffie en thee geserveerd. Ben je nieuwsgierig naar alle ander smaken en toppings, bezoek dan de website ijsmanschap.nl