HandMade Industrials

Handmade Industrials1

Ben je nieuwsgierig naar dé innovatieve Nederlandse ontwerpers van nu? Handmade Industrials is een ontwerpstudio die op een positieve manier opvalt en zeker genoemd zou moeten worden! Hun werk en filosofie maakt een verschil voor de designers van deze tijd. De experimentele ontwerpers Rutger de Regt en Marlies van Putten zijn de oprichters van HandMade Industrials. Ze hebben elkaar ontmoet elkaar tijdens hun studie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Al snel deelden ze een gemeenschappelijke interesse in experimenteel ontwerp door procesmatige beginselen. Benieuwd naar het werk van deze innovatieve ontwerpers? Lees dan snel verder!

De Make&Mold RYB collectie is een serie van unieke met de hand gebeeldhouwde vazen. Deze prachtige en kleurrijke objecten zijn gemaakt met een flexibele mal en bio-afbreekbare polymeren.

Handmade Industrials5

Alle objecten zijn uniek en tonen een poëtische reflectie op de tegenstellingen tussen ambacht en industrie.

Handmade Industrials3

Wat een fantastisch ontwerp is deze Happy Misfit! Deze stoel is geïnspireerd op de visie die bodybuilders nastreven om hun lichaam te ‘beeldhouwen’. Rutger heeft iedere Happy Misfit individueel gevormd en gebeeldhouwd tot een uniek handgemaakte stoel. Kijk hoe gaaf deze stoel in het kunstzinnige interieur blend van acteur en fotograaf Serge-Henri Valcke.

Handmade Industrials4

Wat vind je van deze prachtige en kleurrijke Bronze Vessels? Deze vasen zijn geïnspireerd door pointillisme. Dit is gebaseerd op het vermogen van het oog en de geest van de kijker, die verschillende kleuren dots laat opgaan in een breder range van tinten.

Ben je ook verkocht en wil je zo’n fantastisch object in jouw interieur? Neem een kijkje op de website!