Nieuw: Fogia collectie

Fogia Banner

Afgelopen week is de collectie van Fogia bij ons binnengekomen. Ben je nog niet bekend met dit prachtige merk? Lees dan snel verder!

Fogia werkt samen met Scandinavische designers om een unieke en bijzondere collectie neer te zetten. Kwaliteit en goede vakmanschap staan in het ontwerpproces centraal. Het ontwerpen en produceren van meubels die voor een lange tijd meegaan kost tijd en geduld. En naast passie is ook goede ambacht en materiaalkennis een must.

We zijn een groot fan van deze prachtige Tiki sofa. Deze bank heeft een eenvoudige vorm, maar daarnaast een hoog zitcomfort. De dunne en visueel lichtgewicht constructie is typerend voor de Tiki.

Fogia Koster - Archetto

Ben je niet op zoek naar nieuwe meubels? Geen zorgen, we hebben ook gave accessoires binnen gekregen! De Koster plaids zijn gemaakt van 50% Alpaca wol en 50% lamswol en zijn verkrijgbaar in prachtige kleurencombinaties. Wat vind je van deze Archetto? Deze aan de muur bevestigde plank biedt een mooi oppervlak om jouw meest waardevolle items te displayen!

Fogia Bollo

Bollo heeft een sterk eigen karakter met zijn royaal vormige kussens en gedurfde uitstraling. Het volumineuze zitoppervlak contrasteert mooi met het eenvoudige metalen onderstel.

Fogia Arch

Ben je nieuwsgierig naar deze collectie geworden? Kom dan snel langs! We hebben in onze showroom namelijk een nog grotere collectie aan Fogia accessoires en meubels.