Expositie Maarten Rots

Maarten Rots1 copy

In samenwerking met fotograaf Maarten Rots organiseert Friday next een expositie, fotoserie “Rappel”. Deze expositie bestaat uit observaties en impressies die Maarten Rots tijdens een recente reis langs de Franse westkust heeft vastgelegd. De opening vindt plaats op aanstaande vrijdag, 7 oktober van 17.00 -19.00 uur. De expositie eindigt op 30 november 2016.

Maarten Rots2

Maarten Rots studeerde in 2010 af aan de afdeling VAV van de Gerrit Rietveld Academie. In zijn fotografisch- en videowerk put hij uit de werkelijkheid, zonder daarbij te ensceneren.
Overtuigd dat schoonheid overal te vinden is, benut hij de stad als een bron van momenten en situaties die hij met zijn camera vastlegt. Zijn werk kenmerkt zich door een mate van abstractie waarin de architectuur vaak een belangrijke rol inneemt en zijn voorliefde voor grafische vormen dikwijls doorsijpelt in zijn composities.

Maarten Rots3

Maarten heeft op vele plekken geëxposeerd in binnen en buitenland en diverse awards gewonnen. Maarten brengt eens in de zoveel tijd ook een eigen magazine uit. Goed nieuws voor jullie! Maarten heeft net het magazine March & Rock Issue #6 Along the West Coast uitgebracht en zal dit magazine tijdens de expositie opening verkopen voor een speciale prijs! Normaal voor €8,50 en aanstaande vrijdag voor €6,50.

Kan je er deze vrijdag helaas niet bij zijn, maar zou je wel graag een van zijn magazines willen bestellen? Kijk hier!