Bring some red accents into your interior!

Rood, de kleur van passie en energie. Ben je toe aan wat pit in jouw interieur? Lees dan verder! Om rood accenten in jouw interieur toe te voegen moet je zeker een beetje lef hebben. Vandaag wat inspiratie om deze warme kleur in jouw interieur te introduceren. En nee, deze kleur is niet alleen hip tijdens Valentijnsdag. Tijdens IMM Cologne en Maison et Objet zagen we dat deze kleur momenteel een echte trend is!

De Muuto Loom is een licht en zacht handgeweven plaid gemaakt van 100% katoen met dynamische en geometrische patronen. Met dit plaid creëer je in een handomdraai een warme sfeer in jouw zithoek! Kan jouw zitgedeelte wel een oppepper gebruiken en ben je op zoek naar een mooi kleed? Dit prachtige kleed Fushion Topaz van Limited Edition is een mooie optie! Zou je dit kleed liever in een andere kleurensamenstelling hebben? Geen probleem, het is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties.

Via deze link vonden we een leuke DIY om fluor vaasjes te maken. Kies voor bijzondere vormen voor een speels effect. Combineer verschillende tinten rood met wit voor een extra funky uitstraling!

Als laatste hier nog twee mooie inspiratiebeelden. Links is de rode stoel gecombineerd met een prachtig grafisch behang. Rechts een rode New Order van HAY. Met dit innovatieve en modulaire systeem kun je een eigen kast zelf samenstellen. Kies voor een hoge, smalle kast of juist voor een lage, brede cabinet. Combineer met open vakken en deurtjes.

En wat denk je, is het tijd om wat rode accenten in huis te halen?