Botanic Chic

Een trend die we in 2016 veel zullen gaan zien is de botanische stijl waarin we de natuur naar binnen brengen. Botanic Chic kan je herkennen aan de bladmotieven, aarde tinten en spannende materialen mix. Groene tinten, bos en aarde kleuren zijn de basis voor de botanische stijl.

Een botanische stijl creëren kan je op veel verschillende manieren doen zoals door verschillende planten in je interieur te plaatsen en te combineren. Maak slim gebruik van de ruimte door bijvoorbeeld een muur groen te maken. Dit creëert meteen een goede sfeer. Je kan ook het interieur aanpassen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een groene, gele of grijze bank, dit past perfect binnen de botanische stijl. Ook het gebruik van veel kussens in bruine, en gele tinten versterken het botanische effect.

Maak je look af met schilderijen waarop planten of bloemen zijn afgebeeld en maak slim gebruik van vazen en potten. Creëer een mooi beeld van diverse planten in prachtige potten, potten van verschillende materialen maken een ware botanische stijl.