And Tradition

AndTradition1

Sinds deze week hebben we een uitgebreidere collectie van AndTradition in onze showroom staan. Vandaag een preview van deze nieuwe producten!

De In Between Chair en Table zijn ontworpen door Sami Kallio en zijn sinds deze week ook in onze showroom te zien. De uitnodigende ronde tafel is verkrijgbaar in verschillende formaten. De tafel is gemaakt van massief eiken. Welke variant kies jij, wit geolied, gerookt geolied of zwart gebeitst?
Zou je de stoel graag gestoffeerd willen hebben? We hebben een In Between Chair met gestoffeerde zitting staan!

AndTradition2

Deze papier lampen zijn gemaakt door Jaime Hayon. “In typical Jaime Hayon style, these Paper Lanterns challenge convention” zegt AndTradition Brand Manager Martin Kornbek Hansen. Deze papieren lampenserie is uitgevoerd in drie verschillende maten in ivoorwit rijstpapier met zwart gebeitste eiken accenten. De lamp varieert tussen een diameter van 46 cm tot 70 cm.

AndTradition3

Deze Mayor Sofa staat al een tijdje bij ons in de winkel, maar blijft een van onze favorieten. Deze moderne bank, ontworpen door Arne Jacobsen, heeft een bijzondere uitstraling met zijn hoge rug. Deze sofa verleent zich perfect voor een moderne woonkamer, maar ook in kantoorpanden of andere werkruimtes zal deze bank niet misstaan.

Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige collectie meubelen? Kom snel langs!